PROTOIERIA ONEŞTI

Binecuvântare și har sub streașina Bisericii din Parohia Brătila


 În ziua de miercuri, 6 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, cu purtarea de grijă a Preacucernicului Părinte Protopop Ioan Bârgăoanu și sub atenta organizare a Părintelui dirijor Adrian Țopa, s-a săvârșit la parohia Brătila I Taina Sfântului Maslu de către soborul numeros al preoților Protoieriei Onești, membrii ai Coralei "Ierotheos".

 Cu această ocazie, Părintele Inspector Constantin Alupei a rostit un cuvânt de învățătură credincioșilor prezenți despre importanța Tainei Sfântului Maslu.

 Părintele Protopop a mulțumit pentru dragostea lor părinților aflați în slujba acestei frumoase misiuni a cântării numelui lui Dumnezeu.

 Părintele Paroh Florin Ioniță și-a mărturisit emoția și bucuria de a fi gazdă acestui eveniment și de a se ruga împreună cu preoții colegi din corală în parohia pe care o păstorește. A anunțat deasemenea că toate darurile aduse de credincioși la această Sfântă Taină se vor îndrepta către bătrânii aflați la Centrul rezidențial de îngrijire pentru persoane vârstnice "Sfântul Ștefan cel Mare" de la Hârja.

 Pr. Alexandru PÂNZARU

sus