PROTOIERIA ONEŞTI

Campanie de prevenire a abandonului școlar

eeeee În cadrul ,,Anului omagial al educației tineretului creștin ortodox”și al proiectului eparhial ,,Lăsati copiii să vină la Mine și nu-i opriți”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și sub patronajul Protoieriei Onești, în parohia „Sf.Ioan” - Tg.Ocna s-a desfășurat o campanie de prevenire a abandonului școlar coordonată de preotul paroh Postelnicu Mihail Sorin, în colaborare cu credincioșii și cadrele didactice din stațiunea Tg.Ocna.
Pe 11 septembrie 2016, în Duminica dinaintea Înălțârii Sfintei Cruci, după Sfânta Liturghie ,părintele Mihail Sorin a prezentat roadele acestei campanii reușind cu ajutorul oamenilor de bună credință să ofere ghiozdane și rechizite la 60 de copii care provin din familii nevoiașe.
După slujba de binecuvăntare pentru începutul unui nou An școlar copiii au primit ghiozdane, dulciuri și jucării.
Este cel mai frumos dar pentru copiii cu situație materială precară, la început de an școlar și mulțumim tuturor pentru implicarea în această frumoasă activitate inițiată de parohia „Sf.Ioan”. Prof.Religie Ortodoxă Văsâi Benone Paul.

eeeee

eeeee

eeeee

eeeee

eeeee

eeeee

eeeee

eeeee

eeeee

sus