PROTOIERIA ONEŞTI

Întâlnirea profesorilor de religie

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăui, a avut loc întâlnirea dintre profesorii de religie din municipiul Onești și părintele protopop Ioan Bârgăoanu.
Această întâlnire a avut ca prim scop prezentarea acțiunilor care se vor desfășura la sfârșitul acestui an calendaristic în Protoieria Onești, astfel în data de 21 noiembrie va conferenția părintele diacon Sorin Mihalache, profesor la Facultatea de Teologie din Iași, iar pe data de 28 noiembrie va veni domnul profesor universitar, doctor Nicu Gavriluță, decan al Facultății de Filosofie din Iași, aceste evenimente desfășurându-se la sala Capitol din Onești. În data de 11 decembrie Corala "Armonia" din Constanța, va susține un concert de colinde la Casa de cultură a municipiului Onești.
Părintele protopop a adresat preoților, doamnelor și domnilor profesori de religie îndemnul de a promova aceste activități și de a depune tot efortul pentru ca elevii să privească ora de religie ca pe un bun necesar, aceștia fiind credincioșii care vor umple bisericile, fără de care acestea rămân doar niște clădiri.

sus