PROTOIERIA ONEŞTI

Pachete cu bucurie

În istoria mântuirii, Sărbătoarea Nașterii Domnului este prin excelență evenimentul care aduce cea mai mare bucurie în sufletele și în casele tuturor.
Pentru ca flacăra acestei sfinte bucurii izvorâtă din Însuși Dumnezeu să pâlpâie și în căminele celor mai puțin favorizați, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Parohia "Sfântul Nicolae" din Onești, cu implicarea Părintelui Nicolae Zaharia, a pregătit peste 100 de pachete cu daruri pentru aceștia.
Această manifestare a iubirii milostive devenită tradiție, s-a desfășurat în parteneriat cu voluntari de la Colegiul Național "Grigore C. Moisil" reprezentat de Prof. Mioara Jipa și Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" prin Prof. Gabriela Kelemen.
Darurile constau în pachete consistente cu alimente neperisabile (ulei, mălai, făină, gris, orez, paste făinoase, conserve, dulciuri), menite să aducă alinare și stropi de speranță în casele celor lipsiți. Rugăm pe Bunul Dumnezeu, în această atmosferă de bucurie, să facă din casele noastre peșteră, iar din sufletul nostru iesle în care nesfârșit să se nască.

sus