PROTOIERIA ONEŞTI

Masa bucuriei de Crăciun

spacer Fie timpul rău sau bun, va veni şi la noi Moş Crăciun!
spacer Ziua de 24 decembrie, ajunul Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, a fost prilej de mare bucurie pentru copiii Centrului Rezidențial Alexandra din Oneşti.
spacer Cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, la pensiunea Alexandra aflată in proximitate a avut loc un moment emoționant protagonişti fiind copiii cu nevoi speciale din centrul mai sus menționat.
spacer În jurul bradului de Crăciun frumos împodobit, şi-au dat mâna părintele protoiereu Ioan Bârgăuanu, parintele Nicolae Zaharia de la parohia Sf. Nicolae Oneşti, parintele Daniel Iordan de la parohia Caşin 2, parintele Petrică Cuibar preot de caritate al Spitalului municipal Sf. Ierarh Luca din Oneşti şi cateva distinse familii de buni creştini din Onesti si Bacău împreună cu minunații copii prezenți.
spacer Impreună şi-au dat mâinile intr-o rugăciune, apoi copiii au luat masa intr-un superb cadru festiv creeat de gazda evenimentului.
spacer In acorduri de colinde sfinte strămoşeşti, emoțiile s-au accentuat pentru ca vestea că va ajunge Moş Crăciun s-a răspândit printre micuți.
spacer Aşteptarea nu a fost în zadar, peste 100 de pachete constând în dulciuri, jucării şi alte obiecte personalizate fiind împărțite copiilor prezenți dar şi celor ce din diverse motive nu au fost prezenți in acel binecuvântat moment.
spacer Dăm slavă lui Dumnezeu pentru toate şi vom continua să arătăm copiilor cât de mult îi iubeste Iisus Hristos născut în Betleem, prunc asemenea lor.

sus