PROTOIERIA ONEŞTI

Competiţii sportive

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, sub protia părintelui Protoiereu Ioan Bârgăoanu, Centrului Educativ Tg.Ocna, în colaborare cu Şcoala Gimnazială nr.7, Tg.Ocna, Liceului Tehnologic Gh. Asachi, Oneşti, Colegiului Naţional Grigore Moisil, Oneşti şi Liceului Teologic Fericitul Ieremia din Oneşti, marţi, 30 mai 2017, a avut loc la Centrul Educativ Tg. Ocna, cea de a doua ediţie a campionatului de fotbal şcolar între elevii unităţilor şcolare menţionate mai sus.
A fost o competiţie strânsă dar frumoasă în care tinerii au putut să scoată în evidenţă tot ce aveau mai bun.În urma rezultatelor obţinute a fost declarată câştigătoare echipa Liceului Teologic Fericitul Ieremia din Oneşti,însă fiecare echipă a primit o cupă diplome pentru fiecare jucător şi dulciuri.
Ca şi la prima ediţie am avut deosebita plăcere să avem ca invitaţi pe părintele protoiereu Ioan Bârgăoanu şi pe doamna asistent social Raluca Alupei de la Protoieria Oneşti.Părintele a adresat tinerilor un cuvânt de felicitare pentru iniţiativa lor frumoasă cât şi pentru ziua de 1 iunie (Ziua Copilului), apoi i-a binecuvântat urându-le succes pe viitor.
Domnului director al Centrului Educativ Tg.Ocna părintele Ioan i-a oferit o icoană cu Sf.Parascheva Ocrotitoarea Catedralei Arhiepiscopale din Roman în semn de preţuire pentru toate activităţile desfăşurate în parteneriat cu Protoieria Oneşti.
A fost un moment deosebit şi emoţionant pentru toţi participanţii cărora le mulţumim din suflet.
Prof. Religie Ortodoxă Benone Paul Văsâi

COMPETIŢIA SPORTIVĂ Copil şi copilărie - 1 Iunie 2017

Cu prilejul zilei Inernaţionale a Copilului, la Centrul Educativ Târgu Ocna s-a desfăşurat etapa a II- a Competiţiei sportive „Copil şi copilărie”.
Şi anul acesta Protoieria Oneşti a fost alături de cele patru echipe de fotbal ale Colegiului Naţional „Grigore Moisil”, Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, Liceul Teologic „Fericitul Ieremia” şi Şcoala Generală nr. 7 Tg. Ocna, care au concurat pentru marele trofeu.
A fost o zi minunată în care tinerii şi elevii unităţilor de învăţământ implicate au avut parte de meciuri foarte antrenante cu un final deosebit. Protoieria Oneşti, prin Părintele Protopop Ioan Bârgăoanu a oferit tuturor diplome şi cupe, i-a felicitat şi încurajat ca să lupte în viaţă, şi să iubească mişcarea că, „O minte sănătoasă stă într-un corp sănătos”.
Cu acestă ocazie urăm „ La mulţi ani! ” tuturor copiilor şi le dorim să păstreze în inima lor puritatea şi frumuseţea copilăriei toată viaţa.
Asistent Social Alupei Raluca Maria

sus