Pelerini în Țara Sfântă

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului un grup de 52 de pelerini împreună cu Părintele Protopop Ioan Bârgăoanu au mers într-un pelerinaj în Țara Sfântă.

În mod deosebit au participat la Dumnezeiasca Liturghie la Așezământul Românesc din Ierusalim. Pelerinii au participat la Dumnezeiasca Liturghie săvârșită sub protia Preacuviosului Părinte Teofil, Superiorul Așezămintelor Românești la Locurile Sfinte care a primit pelerinii veniți din toată țara în Ierusalim.

Cu această ocazie din partea Arhiepiscopului Ioachim a fost daruită o Icoană a Maicii Domnului Așezământului și Părintelui Teofil , precum și o nouă lucrare tipografică “Hrisoave”. Părintele Ioan Bargaoanu a adresat un cuvant de mulțumire Părintelui Arhimandrit Teofil pentru frumoasa primire subliniind rolul împortant al implicarii Patriarhiei Romane prin Preafericitul Parinte Daniel în buna desfăsurare a lucrarilor duhovnicesti de la Așezamintele Romanesti din Ierusalim și Ierihon.

Bucuria zilei a fost întregită de cântările pascale cântate de mulțimea de români veniți la Așezământul Românesc din Ierusalim.

Distribuie articolul pe: