Corala „Armonia” din Constanța a susținut un concert caritabil în Protoieria Onești.

În seara zilei de Vineri, 20 decembrie 2019, Corala „Armonia” din Constanța a susținut un concert caritabil în Protoieria Onești. Evenimentul, deja cunoscut între oneșteni și care a evidențiat anotimpul colindelor, al inimilor încălzite de bucuria de a dărui și a sufletelor sensibilizate de vestea Nașterii Pruncului Hristos, a fost binecuvântat de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, prin prezența în Protoieria Onești a Coralei „Armonia” din Constanța.

Tinerii din Organizația ATOR Onești, au luminat calea printre spectatori, spre scena mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, unde avea să fie răspândită o veste minunată, aceea a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Cu bucurie au pășit pe scenă membrii Coralei „Armonia” dirijați de Părintele Arhid. Lect. Univ. Dr. Iulian Dumitru. Părintele Protopop Ioan Bârgăoanu a fost prezentatorul acestui eveniment și a transmis arhierești binecuvântări din partea Părintelui Arhiepiscop Ioachim tuturor celor prezenți.

Părintele Inspector Eparhial Ilarion Mâță a vorbit tuturor despre demersul caritabil al concertului, fiind vorba despre achiziționarea celui de-al doilea pulsoximetru pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal „Sf. Ierarh Dr. Luca” din Onești.

Multumiri tuturor pentru generozitatea arătată de fiecare dată în scopul nobil de veni în ajutorul aproapelui.

Distribuie articolul pe: