Un strop de bucurie în inimile a două familii greu încercate de incendiul ce le-a cuprins gospodăriile

În apropierea Praznicului cel mare al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, în ziua de luni, 23 decembrie 2019, voluntarii Asociației Grozesti-Oituz A.G.O., împreună cu preoții Parohiei Ortodoxe din Oituz, au adus un strop de bucurie in inimile a două familii greu încercate de incedniul ce le-a cuprins gospodăriile.

O sumă de bani a fost virată în contul familiei Irimia de pe strada Peste Vale din Comuna Oituz, familie ce a mai fost ajutată nu cu mult timp înainte de către oamenii binevoitori din comunitate.

Apoi, a fost vizitată familia Lăcătuș din comuna Pârgărești, Satul Bahna nr. 128, familie greu încercată, ce nu demult le-a fost incendiată casa arzându-le toate economiile și actele. Această familie a întâmpinat probleme și în luna mai, casa fiindu-le inundată.

Din donațiile obținute de pe urma concertului caritabil de colinde „La porțile Raiului în Oituzul neamului” au fost oferite câte 1500 de lei fiecărei familii.

Totodată, facem un apel la solidaritate pentru aceste familii, ce în prag de sărbători le-au fost mistuite de foc casele și anexele gospodăriilor. Cei ce vor să ajute pot face acest acest gest nobil prin donații în contul familiei Irimia și direct la domiciliul familiei Lăcătuș din satul Bahna.

Vă mulțumim!

Distribuie articolul pe: