Ziua Recunoștinței la Masa Bucuriei

Astăzi este ultima zi de Sâmbătă din Anul 2019 și se cuvine să mulțumim Domnului Dumnezeu pentru că ne- a ajutat și binecuvântat Masa Bucuriei de la Protopopiatul Onești unde un număr de peste 70 de copii beneficiază de o masă caldă , dar și de un program de educație și consiliere oferit prin centrul de Asistență Socială. De aceea aducem mulțumiri Arhiepiscopului nostru Ioachim al Romanului si Bacaului care a binecuvantat Proiectul Patmos prin Masa Bucuriei sprijinind acest ajutor pentru copii sărmani și persoanele încercate de necazuri.

Multumim Cucernicilor Parinți ai Protoieriei Onești care sprijină proiectul filantropic Masa Bucuriei prin ajutor personal și al credinciosilor din parohiile aferente.

Să le multumim lor , copiilor si tinerilor care cu drag primesc darurile noastre precum si tuturor partenerilor de la Directia Generala de Asistentă Socială din Onești si Bacau pentru buna colaborare si grija fată de protectia tinerilor aflați în dificultate.

Aducem mulțumiri celor ce se ostenesc în bucătarie , tinerilor , membri Ator- eni voluntari și Asociatiei Patmos a Protoieriei Onești , celor ce sprijină asistența socială și care formează împreună o echipă minunată ce pot dărui o masă caldă , însă și mult suflet pentru copii de la Centrul Alexandra , Casa mea si alte persoane aflate în dificultate.

Vă mulțumim tuturor crestinilor care dăruiți din dragostea voastră celor ce au trebuință de o mană de ajutor , un sfat bun și o îmbrățișare. Pentru toate si toți dorim să ne rugăm Maicii Domnului să ne ajute prin rugăciunile Sale.

Pentru că la Masa Bucuriei am simțit că Maica Domnului este mijlocitoarea noastră către Fiul ei, Domnul Iisus Hristos, blândeţea însăşi, pururea rugătoare, apărătoarea celor mâhniţi şi singuri, a celor pe care nu are cine să-i iubească, să-i miluiască şi să le surâdă. Maica Domnului se află permanent în apropierea celor năpăstuiţi, lângă mamele şi copiii agresaţi şi alungaţi, lângă cei care suferă pe pat de spital sau se află în temniţă, lângă toţi cei neputincioşi.

Doamne ai milă de noi toți și binecuvintează lucrarea sfantă a faptelor bune!

Distribuie articolul pe: