Copiii de la Centrul de creație, arta si tradiție „Sf. Andrei Apostolul” de la Hârja, în Tabăra națională de artă de la Valea Budului

Copiii de la Centrul de creație, arta si tradiție „Sf. Andrei Apostolul” de la Hârja, în Tabăra națională de artă de la Valea Budului

Cu bucurie anuntam ca avand ajutorul si ocrotirea Maicutei Domnului, copiii din Centrul pentru creatie,arta si traditii populare al Asociatiei „Stefan cel Mare si Sfant” Harja au participat la cea de-a XIX editie a Taberei Nationale de Arta care a avut loc la Valea Budului-Bacau in perioada 7-13 august 2019.In aceste frumoase zile de vara copiii talentati au facut pasi importanti pentru cultivarea talantilor si infrumusetarea sufletului.
Aducem multumiri organizatorilor taberei,Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si cantam prin bucuria copiilor „Bucura-te Marie cea plina de har!”.

Tabara a avut un program bogat care a vizat si performarea aptitudinilor(ateliere de pictura),imbogatirea culturii generale(activitatea in aer liber ocazionata de ploaia de meteori),cultivarea aptitudinilor motrice(ateliere de balet si dans sportiv),orientare profesionala(programul aplicativ Jandarm pentru o zi”),activitati de team-building si activitati recreative.
Cadrul natural in care este amplasata locatia taberei fiind foarte ofertant,s-au organizat drumetii.Intr-o astfel de drumetie copiii s-au bucurat de linistea si binecuvantarea primita la Manastirea de la Valea Budului.
Ca o concluzie, tabara a fost o experienta reusita pentru o vara creativa!

Prof. Inv. Primar Dorica Buță – Coordonator program tabere Hârja

Distribuie articolul pe: