Ziua curățeniei în Târgu Ocna – Let’s do it România

Asociația Sfânta Anastasia Romana a desfășurat sambătă, 28 septembrie alături de Primăria orașului Târgu Ocna o amplă acțiune de ecologizare intitulată “Ziua curățeniei în Târgu Ocna – Let’s do it România”.

A fost un eveniment la care au luat parte aproximativ 350 de participanți din rândurile tinerilor, școlarilor și altor voluntari din comunitate. Au fost organizate mai multe echipe după zonele marcate în prealabil de reprezentanții Primăriei. Fiecare echipă însoțită de coordonatorul ei a plecat dis de dimineață pe teren, după ce au primit materialele necesare (saci, mănuși, apă), reușind sa adune tone de deșeuri de diverse tipuri ( pet-URI, cartoane, doze de aluminiu, etc).

Mișcarea Let’s do it România are loc in tara noastra de 7 ani si a adunat pana acum aproape 2 milioane de participanți in acțiunile de ecologizare si curățenie din localităților lor.

Aceasta activitate are rolul de a face participanții si membrii comunității sa conștientizeze cât de important este un comportament pro ecologic si responsabil cu mediul înconjurator.

Pr Silviu Butucaru – Președinte “Asociația Sfânta Anastasia Romana”

Distribuie articolul pe: