AJUTĂ AMBULANȚA ȘI NE AJUTĂM PE NOI TOȚI !

Colectivul Ambulanței Onești – SAJ Bacău, locați în incinta Spitalului Municipal „Sf. Ierarh Dr. Luca al Crimeii”, vă roagă în aceste momente de pandemie cu Covid 19, să ajutați cu donații necesare pentru achiziționarea echipamentelor de protecție și a altor materiale medicale, multe dintre ele fiind de unică folosință și prețul acestora crescând de la o zi la alta.

Acest necesar, în continuă creștere, este influențat direct de numărul de pacienți suspecți Covid 19, transportați din izolare și carantină către spital, numărul celor veniți din afara granițelor fiind în continuă creștere.

Mentionăm ca Serviciul de Ambulanță Bacău întâmpină dificultăți în acest moment în a achiziționa și a ne pune la dispoziție aceste materiale, din cauza faptului că aceste echipamente se scumpesc de la o zi la alta și sunt foarte greu de găsit.

Din cauzele menționate mai sus, apar unele neajunsuri în buna desfășurare a activității medicale.

Doritorii sunt invitați să ajute acest demers, prin sume depuse în contul Asociaței „Patmos”, Onești, cont RO95RNCB0030161762300001, deschis la B.C.R., filiala Onești sau direct la sediul Protopopiatului Onești, strada A. Păunescu, nr. 1, (în spatele Primăriei Onești – clădirea nouă), mai multe detalii la telefon 0754960159, asistent social, Bianca Bolocan, Serviciul de Asistență Socială.

Distribuie articolul pe: