Mulțumire pentru ajutorul concret oferit în aceste zile de către Înaltpreasfinția Sa Ioachim, de către Centrul Eparhial al Arhiepiescopiei Romanului şi Bacăului și parohiilor din cuprinsul eparhiei

Cu adâncă smerenie, Protopopiatul Oneşti şi asociația afiliată acesteia – Asociația PATMOS Oneşti, aducem mulțumire pentru ajutorul concret oferit în aceste zile de către Înaltpreasfinția Sa Ioachim, de către Centrul Eparhial al Arhiepiescopiei Romanului şi Bacăului, parohiilor din Protopopiatul Oneşti (Cucuieți, Sf. Nicolae Oneşti, Sfinții Împărați Oneşti, Păltinata, Prăjoaia, Bîşca, Curița, Slobozia, Crucea de Piatră, Mal, Spital, Sf. Gheorghe Tg. Ocna), Protopopiatului Sascut, Parohii din Protopopiatul Bacău (Parohia Sf.Ioan, Parohia Lazaret), Mănăstirea Diaconeşti, Schitul Deleni, Schitul Sf. Cuvios Eftimie cel Mare şi mulți oameni de bine din comunitate pe care îi purtăm în rugăciune, pentru pregătirea zilnică a hranei celor 150 persoane de la Centrul Rezidențial pentru bătrâni de la Hârja respectiv 400 de porții calde zilnic.

Aceşti bani vor fi justificați şi drămuiți bine pentru a trece această perioadă grea şi ne pregătim şi pentru situații neprevăzute ce pot urma la Hârja sau în zonă (precum refacerea continuității serviciilor sociale oferite la aşezământ, riscul de prelungire a carantinei sau noi valuri pandemice ce pot îngheța comunitatea locală sau afecta major grupurile de risc).

Donația pentru alimente de bază, neperisabile şi perisabile, se face la sediul Protoieriei Oneşti pe baza unui proces verbal de donație.Donațiile financiare pentru susținerea Aşezământului de la Hârja, dar şi a activităților social filantropice ale Protoieriei Oneşti se pot face in contul Asociației Patmos deschis la B.C.R. Oneşti, IBAN: RO95RNCB0030161762300001.Acum înțelegem şi recunoaştem cât de grea şi nobilă este jertfa Parintelui Ilarion şi a echipei sale pentru bunicii noştrii.

Mulțumim personalului angajat al Protoieriei Oneşti, voluntarilor şi tuturor celor care ne sprijină în aceste zile grele de vară şi mai ales tuturor ce ne sunt alături pentru a continua împreună.Doamne ajută!

De ce mai avem trebuință ? Ar trebui 2 posturi , unul de bucătar şi un îngrijitor (femeie de servici) care ne- ar ajuta mult pentru activitățile ulterioare și în cazul în care va urma o perioadă identică la toamnă.

Distribuie articolul pe: