Importante lucrări de reconstruire și reamenajare la Biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” din orașul Târgu Ocna

La Biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” din orașul Târgu Ocna, Părintele Paroh Andrei Turcu realizează importante lucrări de reconstruire și reamenajare a bisericii.

Cu această ocazie se lucrează la fundația și împrejmuirea cimitirului bisericii cu un gard nou, iar în curtea bisericii se poate observa faptul că s-a tras o conductă care face legătura între biserică și casa praznicala, unde a fost amplasată centrala termică ce va servi spre încălzirea bisericii.

Toată biserica este reînnoită, este împodobită cu mobilier bisericesc nou, acest lucru făcând ca biserica să arate într-un mod cu totul deosebit.

Toate aceste lucrări au fost săvârșite cu binecuvântarea Înaltpreasfintitului Părinte Ioachim al Romanului și Bacăului, care a luat act de toate lucrările ce s-au derulat în acest loc de mare importanță din orașul Târgu Ocna, mai ales că în cimitirul acestei biserici odihnesc oasele multor martiri și mărturisitori ai temnițelor comuniste, Arhim. Gherasim Iscu, Valeriu Gafencu și mulți alți mărturisitori care au pătimit în Temnița-Penitenciar din apropiere.

Îi felicităm pe Părintele Paroh Andrei Turcu pentru lucrările minunate săvârșite la această biserică și îi dorim putere și râvnă sfântă pentru finalizarea lucrărilor!

Distribuie articolul pe: