Invitație : „Pelerinaj la Mănăstirea Putna ” 14- 15 mai 2019

Invitație : „Pelerinaj la Mănăstirea Putna ” 14- 15 mai 2019

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte IOACHIM , Arhiepiscopul Romanului și Bacăului am mers spre Suceava unde la Centrul Eparhial am fost primiți de Arhiepiscopul PIMEN al Sucevei și Rădăuților unde cu bucurie am luat binecuvântarea de a organiza PELERINJUL LA MĂNĂSTIREA PUTNA , proiect eparhial dedicat << Anului omagial al satului românesc …>>

Cu ajutorul Părintelui Arhim. Melchisedec Velnic , starețul Mănăstirii Putna. . Acest pelerinaj își propune ca binecredincioșii de pe Valea Trotușului , Protoieria Onesti , ( Borzești , BETHLEEMUL ștefanian) , să călătorească duhovniceste vizitand sfintele mănăstiri bucovinene spre locul de odihnă al DREPTCREDINCIOSULUI VOIEVOD ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT, la Putna , IERUSALIMUL neamului românesc.

În sensul acesta vă facem invitația de a participa la acest Pelerinaj în data de 14 – 15 Mai 2019 după un program pe care îl vom anunța. Menționez pe 15 mai se va săvarși Dumnezeiasca Liturghie arhirerească de zius Sf.Ierarh Iacob Putneanul , iar seara la ora 17 vom participa la Vecernia Mare și sărbătoarea dedicată Episcopului Melchisedec Ștefănescu al Romanului la Centrul Eparhial din Roman. Ne propunem ca si la Alba Iulia să participe cel puțin 1000 de binecredincioși pelerini. Pelerinajul se va organiza prin Meteora Tours .Pace și bucurie.!


Vom comunica detalii prin parohiile Protoieriei Onești.

Distribuie articolul pe: