Cupa Precista la fotbal !

În intervalul 9-10 septembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, Parohia „Precista”-Târgu Ocna în parteneriat cu Protopopiatul Onești, Primăria orașului-statiune Târgu Ocna, a peste 14 parohii din Protopopiatele Onești și Moinești, a organizat cea de-a II-a ediție a „Cupei Precista” la fotbal.

Sub îndrumarea și cu implicarea directă a preoților Valentin Cojocaru și Andrei-Silviu Neicu, proiectul început în anul 2019 a reușit să adune prin sport, în jurul Bisericii, peste 200 de tineri, care pentru câteva zile au experimentat bucuria jocului, emoția și spiritul competiției.

Au participat 19 echipe împărțite pe două categorii de vârstă: 9-13 ani și 14-18 ani.

La final deși pe podium au urcat doar câte trei echipe de la fiecare categorie de vârstă, nimeni nu a fost declarat învins. S-au împărțit cupe, medalii, diplome precum și pachete cadou care au inclus în mod simbolic produse de igienă corporală și rechizite.

Clasamentul final: Categoria 9-13 ani:

?Locul I – Parohia Cașin 2

?Locul II- Parohia Precista;

?Locul III – Parohia Hârja.

Categoria 14-18 ani:

?Locul I – Parohia Oituz;

?Locul II – Parohia Larga;

?Locul III- Parohia Sfinții Împărăți Târgu Ocna.

Sub deviza: „Un suflet sănătos într-un corp sănătos”, am încercat să învățăm împreună despre prietenie, spirit de echipă și comuniune, asumare și responsabilitate față de darul vieții. Felicitări tuturor!

Și nu uitați au mai rămas 363 de zile până la Ediția a III-a.

Distribuie articolul pe: